marți, 7 octombrie 2008

Incepe Balul

Maine, CSU Atlassib Sibiu incepe “nebunia” meciurilor oficiale. Cu un program foarte incarcat, 3 meciuri in 6 zile, CSU debuteaza in toate competitiile in care este inscrisa. Desi pare greu, sunt ferm convins ca din punct de vedere fizic jucatorii sunt pregatiti. Dar atat, pentru ca in rest... vai mama noastra...
Chiar daca primul meci este in compania unei nou-promovate in primul esalon al baschetului romanesc, cu siguranta nu va fi un meci usor. Energia Rovinari va fi o echipa foarte greu de dovedit. Astfel, sansele echipei noastre de a accede in urmatoarea runda a cupei romaniei sunt destul de reduse. Cu o echipa careia i s-a alaturat cel mai in forma jucator al nationalei de pana acum in campania din acest an, si-anume Bogdan Popescu, cu siguranta nu vom avea viata usoara. Ba, mai mult, se vorbeste prin targ ca nici importurile, atat antrenorul cat si jucatorii, nu sunt tocmai de lepadat. Iar Rares Apostol, desi nu mai este ce-a fost, cu siguranta va pune probleme sub panou oricarei echipe. Singurele bile negre la capitolul lot par a fi restul jucatorilor romani, care poate cu exceptia lui Danila (ex-Brasov), nu spun nimic cunoscatorilor de baschet. Dar cine stie? Poate ne vor surprinde (placut-d.p.d.v. baschetbalistic... neplacut-d.p.d.v. al suporterului sibian). Pronosticul meu pentru acest meci, 2 – la diferenta de maxim 15 puncte (pe care nu o vom recupera in retur). Sper ca dupa meci, cand voi reveni cu detalii despre desfasurarea acestuia, sa imi dau peste gura, degete si creier si sa imi fac mea culpa. Vom vedea.
Al doilea meci din intervalul de 6 zile va insemna debutul in campionatul national pentru sezonul 2008-2009, in deplasare la Craiova, in compania unei alte nou-promovate, CSSU Craiova. Victorie sigura, fara emotii, fara comentarii. Pronostic pentru acest meci 2 – la diferenta de minim 30 puncte.
Marti, 14.10.2008, primim vizita turcilor de la Banvit. O echipa care a schimbat foarte mare parte din lotul cu care a incheiat sezonul trecut, Banvit Basketbol Kulubu pare a fi imposibil de batut la revenirea Sibiului in cupele europene. Avand in componenta 5 americani si restul turci, Banvit pare hotarata sa faca treaba buna in cupele europene in sezonul care sta sa inceapa. Singura scapare a echipei noastre ar fi sa revina cu capul pe umeri si sa joace baschetul asa cum a fost el gandit sa se joace: in echipa. Asta nu prea pare sa se intample, asa ca pronosticul pentru acest meci este 2 – la diferenta de maxim 20 puncte. Si in ceea ce priveste acest meci voi reveni cu pareri dupa ce se va desfasura.

Un comentariu:

Băgă spunea...

vai de curu nostru!
#1